loading icon

Suomi100

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017. Juhlavuoden teemana on Yhdessä – ja yhdessä rakennamme koko vuodeksi erilaisia tapahtumia ympäri Suomea. Tekojen kautta tarkastellaan Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Suomi100km liikuntatapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Lue lisää juhlavuoden ohjelmista ja tapahtumista: suomifinland100.fi 

Turku

Turun kaupunki haluaa jatkuvasti kehittää tapahtumatoimintaa ja olla mukana viemässä eteenpäin liikunnan ilosanomaa. Turussa järjestetään ympäri vuoden erilaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia. Turun kaupunki on ollut myös mukana rakentamassa Suomi100km liikuntatapahtumaa. Monialainen neuvonta, ohjeistus ja yhteistyö kaupungin eri sidosryhmien kanssa on mahdollistanut Suomi100km tapahtuman järjestymisen Turussa keväällä 2017.

Tampere

Tampereen kaupunki pyrkii edistämään kaupunkilaisten hyvinvointia tarjoamalla mielenkiintoisia mahdollisuuksia liikuntaharrastuksen aloittamiseen ja jatkamiseen sekä tekemällä ennakkoluulotonta yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. Suomi100km-tapahtuman toteuttamiseen kaupunki halusi lähteä mukaan, koska Suomi100km:n kaltaiset yhteisölliset tapahtumat ovat liikunnallisuuden lisäksi myös tärkeitä yhteishengen luojia.

Smooth it

Smooth it on uudenlainen välipaloihin erikoistunut konseptimyymälä Turun Kupittaan K-Citymarketissa. Tarjonnasta löytyy raikkaita smoothieita, tuorepuristettuja mehuja ja muita helppoja välipaloja sadon parhaimmista raaka-aineista. Smooth it suosii mahdollisimman paljon lähituotantoa ja kotimaisuutta. Smooth it haluaa tarjota uniikkeja välipaloja asiakkailleen, jossa asiakas saa itse valita raaka-aineet esim. smoothieen oman makunsa ja ruokavalionsa mukaan tai napata valmiista vaihtoehdoista oma suosikki. Yhteistyö Suomi100km tapahtuman kanssa lähti liikkeelle samojen arvojen kautta: asiakkaiden yksilöllisyyden ja yhdessä tekemisen.

Leader

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan edelläkävijäyritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala-, proteiini- ja suklaatuotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja, urheiluravinteita ja retkiruokia. Leader on merkki suomalaisesta laadusta, hyvästä mausta ja optimaalisista ravintoarvoista. Laadun takaa oma tuotekehityksemme, Suomessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja yli 100 innokkaan ammattilaisen muodostama tiimimme. Tuotantolaitoksemme  sijaitsevat Vantaalla ja Toholammilla. 

Facebook
Instagram