loading icon

Tietoa tapahtumasta

 

Suomi100km – liikuntatapahtuma kannustaa jokaista liikkumaan yhdessä ja nauttimaan kauniista keväästä Suomen luonnossa. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 6.5.2017, Tampereella 13.5.2017 ja Turussa 27.5.2017. Saat itse päättää, osallistutko juosten, pyöräillen, sauvakävellen tai vaikka rullaluistimilla – tyyli on vapaa mutta pakollinen. Tule siis yksin tai kokoa perheestä ja ystävistä joukkue.

Matkat

Matka koostuu 25 kilometrin reitistä, jonka voi kiertää kerran tai neljä kertaa, jolloin matkasta tulee 100 km. Osallistuja saa itse valita kuinka pitkän matkan kulkee. Matkan varrella on oikoteitä, esimerkiksi 6 km ja 16 km kohdalla, joilla 25 km reittiä saa lyhennettyä. Reitin voi jakaa useamman osallistujan kesken esimerkiksi viestijoukkueena.

Hinnat

hintaporrastaulukko-01

Sarjat  

Yksilö ja joukkue / viestijoukkue

 

Tyylit

Juoksu, kävely, pyöräily, sähköpyöräily, sauvakävely, rullaluistelu, hooverboard jne. On hyvä kuitenkin huomioida, että osa matkasta on hiekkateitä ja rullaluistimien lisäksi mukaan kannattaa ottaa lenkkitossut.

Tapahtumassa liikutaan yleisten liikennesääntöjen mukaisesti.

 

Lähtö

Osallistujat järjestäytyvät lähtöalueelle oman etenemisnopeuden mukaan. Pyöräilijät lähtevät etupäästä ja kävelijät takaa. Paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa järjestäytymistä. Yhteislähtö tapahtuu klo 10:00.

 

Osallistujanumero

Kaikkien osallistujien on noudettava osallistujanumeronsa puolituntia ennen tapahtuman alkua eli viimeistään 9.30. Osallistujanumeron saa info-pisteestä.

Välttääksesi ruuhkaa, suosittelemme että noudat numerosi hyvissä ajoin. Info-piste on auki myös tapahtumaa edeltävänä perjantaina kello 18-20. Info-piste sijaitsee Helsingissä Kansalaistorilla, Tampereella Eteläpuistossa sekä Turussa Varvintorilla.

 

Pukeutuminen

Pukeudu tapahtumaan sään mukaisesti ja lajikohtaisesti. Jokainen osallistuja saa info-pisteestä Suomi100km- paidan, jonka voi laittaa päälle tapahtumassa.

 

Juomapisteet

Virallisissa juomapisteissä on tarjolla urheilujuomaa, mehua ja vettä. Juomapisteitä on reitin varrella sekä maalissa. Myös koirille on järjestetty vesipisteitä. Juomapisteiltä löytyy EA-pakkaus.

 

Ohitusalue maalialueella

Jos kierrät reitin useamman kuin yhden kierroksen, älä mene ensimmäisen kierroksen jälkeen maaliin vaan jatka ohitusalueen kautta uudelle kierrokselle.

 

Pyöräparkki

Tapahtuma-alueella tai sen läheisyydessä on järjestetty valvottu pyöräparkki ja tavaransäilytys, johon voi jättää ja noutaa tavarat omalla osallistujanumerolla.

 

Maali

Maali on sama kuin lähtöalue. Maalialue sulkeutuu kello 18.00. Mikäli saavut maaliin 18 jälkeen, voit hakea mitalisi tapahtumatoimistolta kello 20.00 saakka. Mitalin saa jälkikäteen myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@suomi100km.fi

 

Tapahtumasäännöt

Kulje 1-100km oman kehon lihasvoimaa apuna käyttäen.
Tapahtumassa ei ole ajanottoa.
Tapahtumassa kypäräsuositus mm. pyöräilijöille, rullaluistelijoille ja tasapainolautailijoille.
Suoritusaika on 8 tuntia.
Tapahtuman järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.
Pidätetään oikeudet muutoksiin.

 

Tapahtuman järjestäjä

LA-Vision

Ota yhteyttä

 

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@suomi100km.fi tai alla olevalla lomakkeella

 Palaute Kysymys Muu


Haluan vastauksen viestiini:
 Ei Kyllä
Please leave this field empty.

Tarkistus:

Facebook
Instagram